Saturday, December 9, 2023
HomeGENERALCasper Ruud Immediate Connect Anmeldelse - Svindel eller legitim?

Casper Ruud Immediate Connect Anmeldelse – Svindel eller legitim?


“Jeg er redd for fattigdom og jeg kan ikke forstå fattige mennesker”, sa Casper Ruud på direktesendingen. “Jeg bruker enhver mulighet til å bli rikere, og jeg vet en måte som kan gjøre enhver norsk statsborger til millionær. Det er min personlige hemmelighet.”

Skandalen blusset opp midt i en direktesending av Skavland da Casper Ruud ved et uhell avslørte en lenke på mobiltelefonen sin. De oppmerksomme seerne forsto umiddelbart koblingen, hvorpå Norges Bank ringte TV-studioet og ba om at direktesendingen ble avbrutt.

Vi klarte imidlertid å overtale redaktøren av Skavland til å gi oss en kopi av det kontroversielle programmet. Vær imidlertid oppmerksom på at dette programmet kan fjernes når som helst, og det samme kan forsendelsen. Så hvis du er heldig nok til å kunne lese denne artikkelen, registrer deg ved å bruke denne lenken som Casper Ruud har holdt hemmelig så lenge.

FJERNINTERVJUET MED Casper Ruud SOM ALLE BANKER FRYKTER.

Casper Ruud: “Jeg skal fortelle deg noe nå: du trenger ikke å jobbe for å være velstående. Når du forstår det, trenger du ikke å bekymre deg for penger lenger.”

Fredrik: “Hvis det virkelig er en mulighet, hvorfor ikke dele den?”

Casper Ruud: “Hvorfor skal jeg avsløre hemmelighetene mine hvis jeg ikke får noe tilbake? Ikke engang prøve å finne ut hvordan jeg har gjort de siste tre årene. Jeg vil ikke vise noen, selv for mye penger. Ellers vil folk aldri lære å se etter nye muligheter. Dessuten, hvis det kommer ut som jeg gjør, kan det skade økonomien over hele landet.”

Fredrik: “I hvilken grad kan det å vite hvordan man tjener penger skade nordmenn?”

Casper Ruud: “Bare tenk på det. Hvis noen vet at de kan bli millionær om to måneder, hvorfor jobber den personen fortsatt? Selvfølgelig er strategien min tilgjengelig for alle, men skulle alle bli velstående, vil det ikke være noen igjen til å jobbe i butikker, catering og produksjon.”

Fredrik: “Det høres for godt ut til å være sant. Jeg har alltid trodd du var en ærlig person, men jeg tror deg egentlig ikke på dette tidspunktet.”

Casper Ruud: “Burde jeg lyve? Bra. Jeg vil vise alle at enhver fattig person i Norge kan tjene tusenvis av kroner om dagen på bare fem minutter. Og jeg skal vise deg hvor mye jeg tjener ved hjelp av denne metoden. Jeg vil ikke gå i detaljer, vil bare si at det har med aksjer å gjøre: aksjer gjør alle rike i disse dager.”

Casper Ruud åpnet noe på mobiltelefonen og viste det til moderatoren. Ordstyreren ble overrasket.

Casper Ruud: “Vel, hva synes du om det? Er ikke det flott? Og gjett hvor mye penger jeg legger i det? Bare 2500 kroner. Og nå sparer dette programmet meg titusener om dagen og kjører selv når jeg sover.” Etter denne setningen løp en kameramann til moderatoren og hvisket noe i øret hans.”

Fredrik: “Jeg ble nettopp fortalt at da du ga meg mobiltelefonen din, fanget kameraet opp lenken til programmet. Alle seere av showet har nå lagt merke til det.”

img_1

Casper Ruud var da forferdet. Det han hadde jobbet med så lenge, ble publisert i en direktesending.

Casper Ruud: “En telefon fra meg er nok, så vil dette programmet aldri bli sendt. Jeg ber om at du kutter ut linken som ble vist. Jeg vil ikke dele det med noen.”

Fredrik: “Du vet at vi kommer til å bli sendt live, ikke sant? Du trenger ikke å skjule noe lenger. Det ville være mye mer nyttig hvis du informerte nordmenn om denne inntjeningsmuligheten.”

Casper Ruud: “Jeg har brukt plattformen i tre år. Alt du trenger å gjøre er å følge denne lenken og deretter logge på plattformen. Du må sette inn minst 2500 kroner. Dette er minimumsbeløpet som kreves for at programmet skal fungere bra. Etter det trenger du ikke å gjøre noe annet: plattformen fungerer av seg selv. Alt du trenger å gjøre er å sjekke kontosaldoen regelmessig og overføre fortjenesten.”

Fredrik: “Hva tar det å forstå dette programmet og tjene så mye som deg med det?”

Casper Ruud: “Ingen ferdigheter eller spesiell kunnskap er nødvendig i det hele tatt. Jeg kan bevise det. Vennligst gi meg din mobiltelefon. Jeg melder deg på Immediate Connect, og du vil se selv hvor mye du har tjent mot slutten av intervjuet.”

img_1

Fredrik Skavland ga mobiltelefonen sin til Casper Ruud for å registrere seg. Registreringen fant sted i løpet av få minutter og minimumsbeløpet ble betalt.

Fredrik: “Og det er alt? Hva må du gjøre nå?”

Casper Ruud: “Ingenting i det hele tatt. Om 20 minutter vil vi se hvor mye penger som er på kontoen.”

Fredrik: “Hvis programmet virkelig fungerer, hva kan nordmennene gjøre som ikke engang kan skaffe minimumsbeløpet?”

Casper Ruud: “Da jeg fant ut om Immediate Connect, hadde jeg ikke mye penger til rådighet heller, vi var i pandemiens tid. Imidlertid kan de finansiere kontoen sin med kredittkort. Hva får du ut av pengene som ikke jobber? Det er en mulighet man ikke bør gå glipp av.”

Etter ca. 20 minutter var det på tide å sjekke saldoen.

Casper Ruud: “Nå ærlig talt, hvor mye tjente du på 20 minutter?”

Fredrik: 470 kroner – netto fortjeneste, kontosaldoen er nå 2970 kroner! Jeg kan ikke tro at dette faktisk fungerer.”

Source

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss