Saturday, December 9, 2023
HomeGENERALMarie Simonsen Immediate Alpha Anmeldelse – Svindel eller legitim?

Marie Simonsen Immediate Alpha Anmeldelse – Svindel eller legitim?


Den sjokkerende sannheten ble avslørt under en direktesending, og Marie Simonsen angret på det. Men det var for sent.

Skandalen så dagens lys da Marie Simonsen avslørte sin hemmelighet ved et uhell under en direktesending. Marie Simonsen «uheldige» ord ble fanget opp av mange seere som begynte å sende meldinger rundt. Som et resultat ble programmet avbrutt av Norges Bank, som krevde at programmet skulle stoppes umiddelbart.

Vi fikk overbevist regissøren av “God Morgen Norge” om å gi oss en kopi av programmets opptak. Vennligst merk at denne artikkelen, så vel som direktesendingen, kan bli slettet snart. Derfor anbefaler vi at du besøker linken som Marie Simonsen selv har gitt oss tilgang til, hvis du tilfeldigvis leser denne artikkelen.

Marie Simonsen slettede intervjuet, som alle banker er redde for

Marie Simonsen: “La meg si det sånn: for å være rik, trenger du ikke å jobbe. Og når du forstår dette, får du et mer avslappet forhold til penger”.

Dennis Siva: “Lett for deg å si når du er en kjendis. Og alle andre må bruke tiden sin på jobb hver dag for å forsørge familien. Og vet du hva? Det er alltid ikke nok penger uansett”.

Marie Simonsen: “Tror du ikke jeg jobber hardt nok? Eller at jeg ikke var samme som de fleste nordmenn? Hvis jeg levde på én inntekt, ville jeg aldri blitt millionær. Og når noen forteller meg at det var ren flaks, ler jeg dem opp i ansiktet, for i dag på internett finnes det nok muligheter for å bli rik uten å reise fra sofaen”.

Dennis Siva: “Så du vil si at alle kan tjene som deg? Virker usannsynlig…”

Man kunne se hvor sint Marie Simonsen ble etter å ha hørt det. Hun begynte å krangle med programlederen og forsnakket seg om et smutthull som gjør henne rik.

Marie Simonsen: “Tror du meg ikke? Gi meg 2510 kroner, og med Immediate Alpha-plattform vil jeg tjene på dem en million om 12-15 uker!”

Dennis Siva: “Jeg har hørt at det finnes et slikt program som bruker kunstig intelligens til å handle kryptovaluta. Nå vet alle seerne våre hva det heter”.

Marie Simonsen: “Jeg betaler 50 tusen kroner nå hvis du klipper det av programmet. Jeg ville ikke si det”.

Dennis Siva: “Jeg minner om at vi er på lufta direkte. Alle seerne våre har hørt at du blir rik på Immediate Alpha. Du har ikke noe valg nå. Fortell de vanlige borgere hvordan også de kan tjene. Eller bryr ikke millionærer seg om vanlige mennesker?”

Marie Simonsen: “Ikke gjør et monster av meg. Jeg skal fortelle hvordan man kan tjene penger. Men først, gi meg telefonen din og la meg investere 2510 kroner”.

Dennis Siva overleverte smarttelefonen sin, og Marie Simonsen registrerte seg på denne lenken. Etter 5 minutter ga Marie Simonsen telefonen tilbake til programlederen.

Marie Simonsen: “Jeg har nettopp registrert meg på Immediate Alpha på telefonen din. Denne plattformen er den perfekte løsningen for de som ønsker å bli rike i en fart. Den er basert på en selvlærende kunstig intelligens som handler kryptovaluta for deg. Det vil si at du ikke trenger å forstå bitcoin eller annen digital valuta – programmet bestemmer det optimale tidspunktet for å kjøpe eller selge driftsmidler og gjør avtaler uten din hjelp. Fordelen er at du ikke trenger å gjøre noe-bare gjør minst et minimumsinnskudd, vent til plattformoperatøren ringer for registrering, og programmet vil fungere på egen hånd. Jeg vil ikke bare anbefale den – jeg insisterer på at hver nordmann skal bruke denne plattformen. Og så vil du glemme én gang for alle at du trenger å jobbe”.

Dennis Siva: “Det høres veldig bra ut. Men hvor mye kan du egentlig tjene på dette?”

Marie Simonsen: “Jeg tok telefonen din for 20 minutter siden, registrerte meg på plattformen og gjorde et minimumsinnskudd bare på 2510 kroner. Se i appene nå hvor mye du kunne tjene på så kort tid”.

Dennis Siva åpnet sin personlige konto på Immediate Alpha og ble overrasket. På bare 20 minutter gjorde programmet 3 transaksjoner: 1 av dem var liten, men de 2 andre ga godt overskudd. Saldoen har økt fra 2510 til 2970 kroner.

Marie Simonsen: “Bare vær ærlig, hvor mye har du tjent på de siste 20 minuttene?”

Dennis Siva: “Nettofortjenesten 460 kroner. Det er utrolig!”

Marie Simonsen: “Tenk deg nå hvor mye penger som vil være på kontoen din om en måned. Hvis du investerer minst 2510 kroner nå, vil de bli til 10 eller til og med 15 tusen om 4 uker. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg i Immediate Alpha plattform, fylle opp saldo og klikke på knappen”.

Dennis Siva: “Men hvordan fungerer det?”

Marie Simonsen: “Kursen på kryptovaluta skifter hele tiden, så du kan tjene gode penger på den: kjøpe når den faller og selge når vokser. Men for å forutsi kursen, må du ta hensyn til 37 økonomiske indikatorer, som fagfolk kaller “signaler”. Så Immediate Alpha er en plattform med en selvlærende algoritme som analyserer alle de 37 variablene i sanntid. Det vil si at det fungerer raskere og mer nøyaktig enn en hel stab av finansmenn. Men det viktigste trekket ved denne plattformen er at den kan fungere i automatisk modus. Brukere trenger ikke å gjøre noe – programmet vil fungere døgnet rundt, og gir et svært høyt overskudd”.

Dennis Siva: “Hvis det er så enkelt, hvorfor fortalte du ikke om dette smutthullet før?”

Marie Simonsen: “Det er greit for meg om hver enkel innbygger i Norge begynner å tjene på denne måten. Men tenk: hvis alle begynner å motta mye penger hver dag, hvem vil jobbe da? Hvorfor skulle en drosjesjåfør, en lege, en politimann eller en lærer gå på jobb når han eller hun kan tjene hundrevis av ganger mer med bare smarttelefon og fem minutter om dagen?”

Dennis Siva: “Hvor mye penger trenger du å investere for å tjene en million så raskt som mulig?”

Marie Simonsen: “Start med minimumsinnskudd. 2510 kroner vil være nok til at programmet kan begynne å fungere. Hvis du ikke tar ut overskuddet, kan du tjene den første millionen på inntil 4 måneder. Men ikke tenk på det som en pille mot fattigdom. Algoritmen tar feil noen ganger, omtrent 20% av tiden. Men de resterende 80% av transaksjonene ender med overskudd”.

Dennis Siva: “Beklager, vi fikk en viktig telefon fra Norges Bank. De krevde å stoppe denne sendingen…”

Marie Simonsen: “Jeg er ikke overrasket, de er redde for pengene sine. De vil ikke at vanlige mennesker blir rike raskt. Men jeg har allerede sagt alt du trenger for å tjene penger raskt: du trenger bare internettforbindelse og en lenke til registrering. Jeg vet ikke hvor lenge dette hullet vil være åpent, men det fungerer ennå. Men jeg har hørt at om noen dager vil registrering på plattformen skje mot betaling, så jeg anbefaler å åpne en konto akkurat nå”.

Etter det ble sendingen avbrutt. Men undersøkelsen av “Kåss til kvelds” fortsatte. Vår nyhetsredaktør bestemte seg for å undersøke Immediate Alpha selv og skrev en detaljert rapport.

Source

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss