Tuesday, November 28, 2023
HomeGENERALBeppe Starbrink Immediate GPT Recension - bluff eller legitimt?

Beppe Starbrink Immediate GPT Recension – bluff eller legitimt?


Svenska banken stämde Beppe Starbrink för vad han sa i direktsänd tv

Registrera dig Immediate GPT

Skandalen bröt ut under en direktsändning när Beppe Starbrink av misstag avslöjade sin hemlighet i programmet. Många tittare uppmärksammade Beppes “oavsiktliga” ord och började skicka meddelanden till etern. Programmet avbröts dock av ett samtal från Sveriges Riksbank som krävde att programmet skulle stoppas omedelbart.

Lyckligtvis lyckades vi övertyga chefen för programmet “NYHETSMORGON” att ge oss en kopia av inspelningen av denna sändning. Om du har hunnit läsa den här artikeln, tänk på att den snart kan raderas, vilket hände med tv sändningen. Därför, om du hade turen att läsa den här artikeln, borde du verkligen kolla in länken som Beppe Starbrink själv har gett oss.

Beppe Starbrink i “NYHETSMORGON”

Beppe Starbrink intervju på distans, som alla banker är rädda för

Beppe Starbrink: “Jag ska säga dig en sak: du behöver inte arbeta med allt föratt bli rik. Och när du inser detta kommer du att börja hantera pengar mycket lättare.”

Maria Forsblom: “Det är lätt att säga när man är en kändis. Alla andra måste lida varje dag på jobbet för att försörja sin familj. Och vet ni vad? Det finns alltid inte tillräckligt med pengar ändå.”

Beppe Starbrink: “Tycker du att jag inte jobbar tillräckligt mycket? Eller att jag inte var en gång i tiden som de flesta svenskar? Tro mig, om jag hade levt på en enda lön hade jag aldrig blivit miljonär. Och när någon säger till mig att jag bara har tur – då skrattar jag dem i ansiktet, för i dag finns det allt på internet för att bli rik utan att stiga upp ur soffan.”

Maria Forsblom: “Så du menar att alla kan tjäna pengar som du? Jag tror inte på det…”

Man kunde se hur arg Beppe Starbrink blev efter den meningen. Han började argumentera med värden och råkade av misstag avslöja det kryphål som gör honom rik.

Beppe Starbrink: “Du tror inte på mig? Ge mig 2550 kr, och med plattformen Immediate GPT tjänar jag en miljon på dem på 12-15 veckor!”

Maria Forsblom: “Jag har hört att det finns ett program som använder artificiell intelligens för att handla med kryptovaluta. Nu vet alla våra tittare också vad det heter.”

Beppe Starbrink: “Jag är villig att betala 80 000 kronor nu om du skär upp det ur etern. Det var inte meningen att jag skulle säga det.”

Maria Forsblom: “Bara en påminnelse om att vi är i sändning. Alla våra tittare har hört att du blir rik på plattformen Immediate GPT. Du har inget val längre – berätta för vanliga människor i Sverige hur de också kan tjäna pengar. Eller bryr sig inte miljonärer om vanliga människor?”.

Beppe Starbrink: “Det finns ingen anledning att göra ett monster av mig. Jag ska berätta hur man tjänar pengar. Men först ger du mig din telefon och låter mig investera 2550 kr.”

Maria Forsblom lämnade över sin smartphone, varefter Beppe Starbrink registrerade sig i projektet via denna länk. Fem minuter senare lämnade han tillbaka telefonen.

Beppe Starbrink: “Jag har just registrerat mig i projektet Immediate GPT via din telefon. Den här plattformen är den perfekta lösningen för dem som vill bli rika snabbt. Den bygger på självutbildande artificiell intelligens, som handlar med kryptovaluta i stället för dig. Det vill säga, du behöver inte förstå bitcoin eller någon annan digital valuta – programmet bestämmer den bästa tiden för att köpa eller sälja tillgångar och gör affärer självständigt.

Allt du behöver göra är att registrera dig via den här länken, vänta på att plattformschefen ringer tillbaka och göra en insättning på minst 2550 kr. Detta är det lägsta belopp som krävs för att programmet ska fungera korrekt. När detta är gjort behöver du bara låta plattformen hantera resten. Att kontrollera ditt saldo och ta ut dina intäkter är allt du behöver göra.”

Maria Forsblom: “Det låter mycket bra. Men hur mycket kan man egentligen tjäna på det?”

Beppe Starbrink: “20 minuter tog jag din telefon, registrerade mig på plattformen och gjorde en minsta insättning, bara 2550 kr. Öppna nu apparna och se hur mycket du kunde tjäna på så kort tid.”

Maria Forsblom öppnade ett personligt konto på plattformen Immediate GPT och blev förvånad. På bara 20 minuter gjorde programmet 3 affärer: 1 av dem var obetydliga, men de andra 2 gav bra vinster. Saldot ökade från 2550 till 2970 kr.

Beppe Starbrink: “Säg mig ärligt, hur mycket tjänade du under dessa 20 minuter?

Maria Forsblom: “420 kronor i nettovinst. Det är otroligt!”

Beppe Starbrink: “Föreställ dig nu hur mycket pengar som kommer att finnas på balansräkningen om en månad. Om du investerar minst 2550 kr nu kommer det om fyra veckor att bli 60 eller till och med 70 tusen. Allt du behöver göra är att registrera dig på plattformen Immediate GPT, fylla på ditt saldo och trycka på en knapp”.

Maria Forsblom: “Men hur fungerar det?”

Beppe Starbrink: “Kryptovalutan ändrar hela tiden sin kurs, så du kan tjäna bra pengar på den: köp under nedgången och sälj under uppgången. Men för att göra en korrekt prognos är det nödvändigt att ta hänsyn till 37 finansiella indikatorer, som proffs kallar “signaler”. Så, Immediate GPT är en plattform med en inlärningsalgoritm som analyserar alla 37 variabler i realtid. Det vill säga, den arbetar snabbare och mer exakt än en hel stab av finansmän.

Men det viktigaste med denna plattform är att den kan fungera i automatiskt läge. Användaren behöver inte göra någonting – programmet körs 24 timmar om dygnet och ger mycket hög avkastning.”

Maria Forsblom: “Om det är så enkelt, varför har du inte berättat om detta kryphål tidigare?”

Beppe Starbrink: “Jag har inget emot att en vanlig svensk medborgare börjar tjäna pengar på det här sättet. Men tänk efter: Om alla börjar få tusentals kronor om dagen, vem ska då arbeta? Varför skulle en taxichaufför, en läkare, en polis eller en lärare gå till jobbet när de kan tjäna hundratals gånger mer med bara sin smartphone och fem minuter om dagen?”

Maria Forsblom: “Hur mycket pengar måste du investera för att tjäna en miljon så snabbt som möjligt?”

Beppe Starbrink: “Börja med en minsta insättning. 2550 kr räcker för att få igång programmet. Om du inte tar ut vinster kan den första miljonen tjänas in på max 4 månader.”

Men tro inte att detta är ett piller mot fattigdom. Algoritmen gör ibland fel, ungefär 20 % av tiden. Men de övriga 80 % av transaktionerna avslutas med vinst.

Maria Forsblom: “Ursäkta, vi fick just ett brådskande samtal från Sveriges centralbank. De krävde att vi skulle stoppa denna sändning…”

Beppe Starbrink: “Jag är inte förvånad, de är rädda för sina pengar. De är emot att den vanliga svensken hittar ett enkelt sätt att bli rik. Men jag har redan berättat allt du behöver för att tjäna snabba pengar: allt du behöver är en internetuppkoppling och en länk för att registrera dig. Jag vet inte hur länge detta kryphål kommer att vara öppet – det fungerar fortfarande. Men jag har hört att om några dagar kommer registrering på plattformen att betalas, så jag rekommenderar att du öppnar ett konto nu.”

Därefter avbröts sändningen. Men utredningen av “NYHETSMORGON”-programmet fortsatte. Vår nyhetsredaktör bestämde sig för att personligen kontrollera Immediate GPT och skrev en detaljerad rapport.

Lucas Bergström – redaktör

Dag 1:

“Jag erkänner att jag till en början inte trodde på denna plattform. Men jag ville verkligen kolla upp den personligen. Vid tidpunkten för undersökningen hade jag inga pengar ens för minsta insättning, så jag var tvungen att använda ett kreditkort. Jag investerade framgångsrikt 2550 kr och började titta.
Föreställ dig min chock när ingenting hände efter insättningen. Jag trodde att jag hade blivit lurad. Men efter några minuter fungerade algoritmen. Jag var glad, men sedan såg jag statistiken – min första handel var en förlust på 100 kr!
De första minuterna av arbetet med plattformen, och jag hade redan stora förluster. Men redan nästa handel, liksom 4 efter den, gav mig vinst. Inom några minuter växte mitt saldo från 2550 till 3021 kr!

Dag 2:

“Morgonen började med att jag kollade mitt saldo och det var redan 5370 kr! Tänk dig: på en dag hade mitt saldo fördubblats. Jag ville redan ta ut min vinst, men bestämde mig för att vänta ytterligare en vecka.”

Dag 7:

“På hela veckan har jag inte kontrollerat mitt saldo på Immediate GPT – plattformen. Det var svårt, för jag var rädd att mina pengar inte längre fanns där. Men när jag har loggat in i mitt handelsskåp har jag sett följande bild: nästan 85 % av alla affärer har varit lönsamma. Ytterligare 15 % hade en förlust, men den återhämtade sig lätt. Och nu var mitt saldo 14250 kr! Jag tog ut 10000 kr för att göra en present till min fru. Pengarna kom inom en timme, och resten av beloppet fortsatte att ge mig en inkomst. Här är kontoutdraget:

tt officiellt kvitto från banken

Immediate GPT fungerar verkligen! Om jag inte hade tagit ut mina vinster skulle 2550 kr enligt mina beräkningar ha förvandlats till en miljon efter 11 veckor.

Snabb instruktion om hur du börjar tjäna pengar med Immediate GPT

  • Använd den länk som Beppe Starbrink tillhandahåller.
  • Din personliga chef kommer att kontakta dig kort efter registreringen.
  • Fyll på ditt saldo. Minsta insättning för att starta programmet är 2550 kr.
  • När du har satt in kontot börjar programmet göra affärer inom några minuter.
  • Pengar kan tas ut när som helst, de kommer in på kontot inom 2-3 timmar (beror på banken).

Registrera dig

Source

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss