Saturday, December 9, 2023
HomeGENERALJohan Golden Immediate Vortex Anmeldelse – svindel eller lovlig?

Johan Golden Immediate Vortex Anmeldelse – svindel eller lovlig?


BESØK OFFISIELL SIDE

Under direktesendingen av showet “God Morgen Norge” brøt det ut en alvorlig skandale mellom verten Dennis Siva og gjesten Johan Golden. Under den opphetede diskusjonen stilte Dennis Siva spørsmål ved sannheten i Johan Goldens ord, og kalte han en løgner rett foran tusenvis av live-seere. Som svar på hendelsen bestemte TV-kanalens ledelse seg for å fjerne intervjuet fra luften, og nektet å kommentere situasjonen og oppførselen til ankeret Dennis Siva.

Til tross for alle vanskelighetene bestemte redaksjonen seg for å publisere dette intervjuet:

Dennis Siva: “Du jobber praktisk talt ikke – jeg vil aldri tro at du lever på en lønn! For et år siden kjørte du en gammel bil og bodde i en liten leilighet. Hvordan klarte du å endre alt dette?”

Johan Golden: “For bare et år siden? Og for meg var det som et tidligere liv! Nå bor jeg i en hytte, for en måned siden kjøpte jeg en leilighet til leie, og jeg ble kvitt min gamle bil for lenge siden – nå kjører jeg en ny Land Rover. Men jeg jobber mye, så ikke beskyld meg for å være lat. Jeg forstår din overraskelse, men jeg anbefaler deg å begynne å leve annerledes.”

Dennis Siva: “Det er lett for deg å gi råd! Og jeg må lide hver dag på jobben for å brødfø familien min. Og vet du hva? Jeg mangler alltid penger uansett.”

Johan Golden: “Hva er problemet med å begynne å tenke annerledes? Bare godta ideen om at arbeid ikke er den eneste måten å tjene penger på. Når noen forteller meg at jeg bare er heldig, ler jeg i ansiktet deres, for i dag er det alt på Internett for å bli rik uten å komme seg opp av sofaen.”

Dennis Siva: “Så du sier at alle kan tjene penger som deg? Jeg tror ikke det du sier…”

Etter denne setningen ble Johan Golden veldig sint. Han begynte å krangle med Dennis Siva mens han viste ham noe på telefonen hans.

Johan Golden: “Du tror meg ikke? Gi meg 2510 kr, så tjener jeg en million på det om 3-4 måneder! Alt avhenger av deg – enten du vil det eller ikke.”

Dennis Siva: “Alle seerne så at du viste meg nettstedet der du tjener penger, kameraet fanget lenken! Hvorfor gjorde du det på direktesendt TV? Det kan skade staten.”

Johan Golden: “Ikke gjør meg til et monster, jeg vil gjøre mitt beste og åpne folks øyne for sannheten. Hvorfor skulle noen bli plaget av ekstrainntekten?”.

Dennis Siva: “Tenk på det: Hvis alle begynner å bli rike, hvem vil da jobbe på sykehus, skoler, butikker og fabrikker? Hva vil du si til det?”

Johan Golden: “Jeg synes folk bør ha et valg i hvordan de tjener pengene sine – ved å jobbe hardt hele livet eller ved å tilbringe en time om dagen sittende i sengen. Hvis du ikke tror det jeg sier, se selv. Gi meg telefonen din, så registrerer jeg deg på Immediate Vortex-plattformen. La live-seerne forstå at det fungerer for alle, og passiv inntekt er tilgjengelig for alle.”.

Dennis Siva overleverte sin smarttelefon, hvorpå Johan Golden registrerte en konto for Dennis Siva på plattformen på denne lenken. Fem minutter senere ga Johan Golden telefonen tilbake til Dennis Siva.

Johan Golden: “Jeg registrerte deg nettopp på Immediate Vortex-plattformen og gjorde et minimumsinnskudd – det er bare 2510 kr. La oss sjekke om en halv time hvor mye penger du kunne tjene passivt på denne plattformen.”

Dennis Siva: “Ok, la oss sjekke det ut. Men hvor mye kan du egentlig tjene på det? Og hva med folk for hvem 2510 kr er en stor sum? Eller tror du alle har de pengene?”

Johan Golden: “Da jeg fant ut om Immediate Vortex, hadde jeg ikke noen ekstra penger selv fordi vi gikk gjennom en pandemi og det var nesten ingen lønnsslipper. Jeg måtte bruke det gamle kredittkortet mitt, og det var der det hele startet.”

Den neste halvtimen av intervjuet ble brukt til å diskutere jobb og mimre om å jobbe i TV under pandemien. Etter en lang samtale kom Johan Golden tilbake til temaet om passiv inntekt.

Johan Golden: “La oss sjekke kontoen din! Hvor mye klarte du å tjene på de 30 minuttene mens vi chattet?”

Dennis Siva åpnet en konto på Immediate Vortex-plattformen og ble overrasket. På bare 30 minutter gjorde programmet 3 handler: en av dem brakte inn en liten inntekt, men de to andre ga god fortjeneste. Balansen vokste fra 2510 kr til 2970 kroner.

Dennis Siva: “460 kroner 47 nettoresultat! Det er utrolig!”

Johan Golden: “Forestill deg nå hvor mye penger som vil være på balansen i en måned. På bare en måned kan de 2510 kr bli til 70.000 eller 80.000 kroner! Alt du trenger å gjøre er å registrere deg via denne lenken, vente på en samtale fra plattformsjefen Immediate Vortex for å aktivere kontoen din og sette inn 2510 kr.”

Dennis Siva: “Det høres interessant ut! Men jeg er fortsatt ikke sikker på at denne informasjonen skal være tilgjengelig for alle…”

Johan Golden: “Det er bare din mening, hold den for deg selv. Jeg føler meg ikke dårlig om å dele denne informasjonen hvis det kan hjelpe andre mennesker.”

Hvis du er heldig nok til å lese denne artikkelen, vær oppmerksom på at den snart kan bli slettet, slik det skjedde med denne sendingen. Så spar deg selv den offisielle lenken til Immediate Vortex så snart som mulig, som ble levert av Johan Golden seg selv for redaksjonen vår.

En av våre nyhetsredaktører bestemte seg for å prøve ut denne plattformen og skrev en detaljert rapport som beskriver sin erfaring.

Hilmar Lindberg – Nyhetsredaktør

Dag 1:

“Jeg innrømmer at jeg ikke trodde på denne plattformen i første omgang. Men jeg ville virkelig sjekke alt selv. På det tidspunktet hadde jeg ingen penger selv for et minimumsinnskudd, så jeg måtte bruke et kredittkort. Jeg investerte 2510 kroner og begynte å observere.

Og tenk dere hvor sjokkert jeg ble da ingenting skjedde etter påfyllingen. Jeg trodde jeg hadde blitt lurt. Men etter noen minutter begynte algoritmen å fungere. Jeg ble glad, men etterpå så jeg statistikken – min første investeringen var tapsbringende, jeg mistet 100 kroner!

De første minuttene på plattformen, og allerede store tap. Men neste transaksjon, så vel som de 4 som fulgte, ga meg inntekt. På noen få minutter økte saldoen min fra 2510 til 3000 kroner!”

Dag 2:

“Morgenen begynte med at jeg sjekket saldoen min, der det allerede var 5370 kroner! Tenk dere: saldoen min fordoblet seg på en dag. Jeg ønsket allerede å ta ut overskuddet, men så bestemte jeg meg for å vente en uke til.”

Dag 7:

“Jeg har ikke sjekket saldoen min på Immediate Vortex på hele uken. Det var vanskelig, fordi jeg var redd for at pengene mine ikke lenger var der.

Men da jeg gikk inn på kontoen min, så jeg at nesten 85% av alle transaksjoner som ble gjort ga et godt overskudd. Ytterligere 15% tapte, men det lønnet seg lett. Og jeg hadde 14250 kroner på saldoen! Jeg tok ut 10 000 kroner for å gi en gave til min kone. Pengene kom innen en time, og resten av beløpet fortsatte å gi meg inntekt. Her er kontoutskriften:

Immediate Vortex fungerer virkelig! Hvis jeg ikke hadde tatt ut overskuddet, ville 2510 kroner blitt til en million på 11 uker, ifølge beregningene mine.”

Kort instruksjon om hvordan du kan begynne å tjene på Immediate Vortex:

Bruk lenken som Johan Golden ga.

Vent på en telefonsamtale fra plattformoperatøren for å bekrefte registreringen.

Fyll på saldo en din. Minimumsinnskudd for å få programmet i gang er 2510 kr.

Etter påfyll, vil programmet begynne å gjøre avtaler om noen få minutter.

Penger kan bli tatt ut når som helst, det krediteres kontoen innen 2-3 timer (avhenger av banken).

BESØK OFFISIELL SIDE

Source

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss