Tuesday, November 28, 2023
HomeGENERALChantal Janzen Immediate ePrex Ai Ervaringen – Oplichting Of Legitiem?

Chantal Janzen Immediate ePrex Ai Ervaringen – Oplichting Of Legitiem?


Nederlandse bank klaagt Chantal Janzen aan voor haar opmerkingen in live tv-programma

Cindy Kroon, commercieel directeur Vattenfall.

Chantal Janzen had spijt dat hij de waarheid had onthuld. Maar het was te laat. Het schandaal brak uit tijdens een live-uitzending toen Chantal Janzen per ongeluk zijn geheim onthulde in het programma. Veel kijkers namen kennis van Chantal “toevallige” woorden en begonnen berichten te sturen naar het programma. De uitzending werd echter onderbroken door een telefoontje van de Centrale Bank die eiste dat de uitzending onmiddellijk werd gestopt.

Gelukkig konden we de directeur van het tv-programma “De Avondshow met Arjen Lubach” overtuigen om ons een kopie van de opname van dit programma te geven.. Als je tijd hebt gehad om dit artikel te lezen, bedenk dan dat het binnenkort misschien wordt gewist, zoals met de uitzending is gebeurd. Daarom, als je het geluk had dit artikel te lezen, kan je beter de link bekijken die ons door Chantal Janzen zelf is verstrekt.

Chantal Janzen in «Khalid & Sophie»

Chantal Janzen in het tv-programma “De Avondshow met Arjen Lubach”.

Chantal Janzen’s interview op afstand, waar alle banken bang voor zijn

Chantal Janzen: “Ik zeg je dit: je hoeft niet met alles te werken om rijk te worden. En als je deze gedachte beseft, ga je veel gemakkelijker met geld om.”

Arjen Lubach: “Het is makkelijk gezegd als je een beroemde man bent. En alle anderen moeten elke dag op hun werk lijden om hun gezin te voeden. En weet je wat? Er is toch altijd te weinig geld.”

Chantal Janzen: “Denk je dat ik niet genoeg werk? Of dat ik ooit niet was zoals de meeste Nederlanders? Geloof me, als ik op één salaris leefde, was ik nooit miljonair geworden. En als iemand me vertelt dat ik gewoon geluk heb – lach ik ze in hun gezicht uit, want tegenwoordig is er op internet van alles te vinden om rijk te worden zonder van de bank af te komen.”

Arjen Lubach: “Dus je zegt dat iedereen geld kan verdienen zoals jij? Ik geloof het niet…”

Chantal Janzen: “Geloof je me niet? Geef me 250 euro en met het Immediate ePrex Ai platform verdien ik een miljoen in 12-15 weken!”

Arjen Lubach: “Ik hoorde dat er een programma is dat kunstmatige intelligentie gebruikt om cryptocurrency te verhandelen. Nu weten al onze kijkers ook hoe het heet.”

Chantal Janzen: “Ik ben bereid 20 duizend euro te betalen als je het uit de ether knipt. Dat wilde ik niet zeggen.”

Chantal Janzen opende iets op haar smartphone

Arjen Lubach: “Vergeet even niet dat we live zijn. Al onze kijkers hebben gehoord dat je rijk kan worden op het Immediate ePrex Ai platform. Je hebt geen keuze meer – vertel gewone Nederlanders hoe ze ook geld kunnen verdienen. Of geven miljonairs om gewone mensen niet?”

Chantal Janzen: “Je hoeft van mij geen monster te maken. Ik zal je vertellen hoe je geld kunt verdienen. Maar eerst, geef me je telefoon en laat me 250 euro investeren. “

Arjen Lubach bekijkt de rekening op het platform»Arjen Lubach overhandigde zijn smartphone

Arjen Lubach overhandigde haar de smartphone, waarna Chantal Janzen zich via deze link inschreef voor het project. Vijf minuten later gaf Chantal hem de telefoon terug.

Chantal Janzen: “Ik heb net inge loogd ophet project Immediate ePrex Ai via je telefoon. Dit platform is de perfecte oplossing voor degenen die snel rijk willen worden. Het is gebaseerd op zelfgetrainde kunstmatige intelligentie, die in plaats van jou cryptocurrency verhandelt. Dat wil zeggen, je hoeft bitcoin of een andere digitale valuta niet te begrijpen – het programma bepaalt het beste moment om activa te kopen of te verkopen en maakt zelfstandig deals. Het voordeel is dat je niets hoeft te doen – je hoeft alleen maar een minimale storting te doen en het programma verdient zichzelf.

Ik raad het niet alleen aan – ik sta erop dat elke Nederlander dit platform gebruikt. Het is een geweldige kans om een stabiel passief inkomen te verdienen. Bovendien is dit type inkomsten belastingvrij, je hoeft niets af te dragen aan de staat.

Arjen Lubach: “Klinkt heel goed. Maar hoeveel kun je er echt mee verdienen?”

Chantal Janzen: “20 minuten geleden nam ik je smartphone, beantwoord de telefoon, loogde op het platform in en deed een minimale storting, slechts 250 euro. Open nu de app en kijk hoeveel je in zo’n korte tijd verdiend hebt.”

Arjen Lubach opende een persoonlijke rekening in het Immediate ePrex Ai platform en was verbaasd. In slechts 20 minuten maakte het programma 3 transacties: Eén transactie was onbeduidend, maar de andere 2 brachten goede winsten. Het saldo steeg van 250 naar 297 euro.

Screenshot van transacties op de Arjen Lubach rekening

Chantal Janzen: “Zeg me eerlijk, hoeveel heb je verdiend tijdens deze 20 minuten?”

Arjen Lubach: “47 euro netto winst. Dat is ongelooflijk!”

Chantal Janzen: “En stel je nu eens voor hoeveel geld er over een maand op de balans staat. Als je nu minstens 250 euro investeert, is dat over 4 weken 6 of zelfs 7 duizend. Het enige wat je hoeft te doen is je inschrijven op het platform Immediate ePrex Ai, je saldo aanvullen en op één knop drukken”.

Arjen Lubach: “Maar hoe werkt het?”

Chantal Janzen: “De cryptocurrency verandert voortdurend van koers, dus je kunt er goed geld mee verdienen: koop tijdens de daling en verkoop tijdens de stijging. Maar om een correcte voorspelling te doen, is het noodzakelijk om rekening te houden met 37 financiële indicatoren, die professionals “signalen” noemen. Dus, Immediate ePrex Ai is een platform met een lerend algoritme dat alle 37 variabelen in real time analyseert. Dat wil zeggen, het werkt sneller en nauwkeuriger dan een hele staf van financiers. Maar het belangrijkste kenmerk van dit platform – het kan in automatische modus werken. De gebruiker hoeft niets te doen – het programma draait 24 uur per dag en levert zeer hoge rendementen.”

Arjen Lubach: “Als het zo makkelijk is, waarom heb je ons dan niet eerder over deze maas in de wet verteld?”

Chantal Janzen: “Ik vind het niet erg als een gewone burger in Nederland zo gaat verdienen. Maar denk eens na: als iedereen duizenden euro’s per dag krijgt, wie gaat er dan werken? Waarom zou een taxichauffeur, een dokter, een politieagent of een leraar gaan werken als ze met alleen hun smartphone en vijf minuten per dag honderden keren meer kunnen verdienen?

Arjen Lubach: “Hoeveel geld moet je investeren om zo snel mogelijk een miljoen te verdienen?”

Chantal Janzen: “Begin met een minimale storting. 250 euro is voldoende om het programma te starten. Als je geen winst opneemt, kan je het eerste miljoen in maximaal 4 maanden verdienen.

Maar denk niet dat dit een pil uit armoede is. Het algoritme maakt soms fouten, ongeveer 20% van de tijd. Maar de andere 80% van de transacties wordt met winst afgesloten.”

Arjen Lubach: “Sorry, we kregen net een dringend telefoontje van de Centrale Bank van Nederland. Ze eisten dat we deze uitzending stopzetten…”

Chantal Janzen: “Ik ben niet verbaasd, ze zijn bang voor hun geld. Ze zijn ertegen dat gemiddeld Nederland een makkelijke manier vindt om rijk te worden. Maar ik heb alles al verteld wat je nodig hebt om snel geld te verdienen: alles wat je nodig hebt is een internetverbinding en een link om je te registreren.

Ik weet niet hoe lang deze maas in de wet zal zijn – het werkt nog steeds. Maar ik heb gehoord dat over een paar dagen de registratie op het platform wordt betaald, dus ik raad aan nu een rekening te openen.”

Toen werd het interview onderbroken. Maar het onderzoek naar het interview ging door. Onze nieuwsredacteur besloot Immediate ePrex Ai persoonlijk te controleren en schreef een gedetailleerd verslag.

Dag 1

“Ik geef toe dat ik eerst niet in dit platform geloofde. Maar ik wilde het echt persoonlijk controleren. Op het moment van het onderzoek had ik zelfs geen geld voor de minimale storting, dus moest ik een creditcard gebruiken. Ik investeerde met succes 250 euro en begon te kijken.

Stel je mijn schok voor toen er na de storting niets gebeurde. Ik dacht dat ik bedrogen was. Nou, na een paar minuten werkte het algoritme. Ik was blij, maar toen zag ik de statistieken – mijn eerste transactie was een verlies van 22 euro!

De eerste minuten werken met het platform, en ik had al grote verliezen. Maar de eerstvolgende transactie, evenals 2 erna, brachten me winst. Binnen enkele minuten groeide mijn saldo van 250 naar 272 euro!”

Dag 2

“De ochtend begon met het controleren van mijn saldo en het was al 467 euro! Stel je voor: in één dag was mijn saldo verdubbeld. Ik wilde mijn winst al opnemen, maar besloot nog een week te wachten.”

 

Día 7

“De hele week heb ik mijn saldo in het Immediate ePrex Ai platform niet gecontroleerd. Het was moeilijk, want ik was bang dat mijn geld er niet meer was.

Maar toen ik in mijn handelskast inlogde, zag ik het volgende beeld: bijna 85% van alle transacties waren winstgevend. Nog eens 15% had een verlies, maar dat herstelde zich gemakkelijk. En nu was mijn saldo 4.250 euro! Ik heb 4.000 euro opgenomen om een cadeau voor mijn vrouw te doen. Het geld kwam binnen een uur, en de rest van het bedrag bleef me inkomen.”

Hier is het bankafschrift:

Immediate ePrex Ai werkt echt! Als ik mijn winst niet had opgenomen, zou volgens mijn berekeningen 250 euro na 11 weken zijn veranderd in een miljoen.

Snelle instructie over hoe te beginnen met verdienen met Immediate ePrex Ai

1. Gebruik de link van Chantal Janzen.

2. Wacht op een telefoontje van onze manager om de registratie te bevestigen.

3. Uw saldo aanvullen. De minimale storting om het programma te starten is 250 euro.

4. Na het storten van de rekening zal het programma binnen enkele minuten beginnen met het maken van transacties.

5. Geld kan op elk moment worden opgenomen, het wordt binnen 2-3 uur op de rekening ontvangen (afhankelijk van de bank).

Source

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss streams-joss